Laat uw houtkachel plaatsen door HHS Totaal

Een nostalgisch gevoel en effectieve verwarming: dat kunt u verwachten van een houtkachel. Witl u er zeker van zijn dat uw kachel perfect past in het interieur? Dan kunt u HHS Totaal inschakelen voor een houtkachel op maat. Stijl en formaat zijn helemaal aan uw wensen aan te passen en natuurlijk verzorgen wij het plaatsen van de houtkachel van begin tot eind. Een unieke houtkachel plaatsen in Limburg? HHS Totaal in Nederweert staat voor je klaar.

Sfeer en warmte

Een houtkachel laten plaatsen is een prachtige investering in woonplezier. Niet alleen ziet het er prachtig uit, maar het levert u ook nog eens enorm veel warmte op. Het rendement is een stuk hoger dan dat van bijvoorbeeld een open haard. Bovendien is de brandstof, hout, vrij goedkoop. Wie houdt nu niet van het romantische beeld van zo’n prachtige klassieke houtkachel met een stapeltje hout ernaast? Bovendien is een houtkachel installeren mogelijk voor zowel grote als kleine ruimtes – de capaciteit van een kachel hangt immers samen met het formaat.

Voor het ontwerpen van uw houtkachel werken wij samen met Object Design. Zo is alle expertise in huis om een unieke en passende kachel te ontwikkelen. De installatie van de houtkachel en de aanleg van een rookkanaal is een klus voor HHS Totaal, wij zijn NHK gecertificeerd.

Volledig ontzorgd

Wij nemen het hele proces van u uit handen. Wij gaan met u in gesprek om te ontdekken wat u in gedachten heeft en welke capaciteit u hiervoor nodig heeft. U blijft betrokken bij iedere stap. Zo weet u straks zeker dat de houtkachel perfect in uw interieur (of winkel/kantoorruimte) past.

Wilt u graag meer weten of alvast een afspraak maken? Bel ons gerust tel: 06 295 379 09, zie het contactformulier of stuur ons een berichtje via Whatsapp 06 295 379 09. Wij hopen snel aan de slag te gaan met uw nieuwe houtkachel in Limburg e.o.

Wij houden het graag voordelig en rekenen geen voorrijkosten.