HHS Totaal: Úw haardenspecialist in Limburg e.o.

Bent u op zoek naar een perfecte kachel voor uw ruimte? Dan is HHS Totaal uw haardenspecialist in Limburg e.o. vanuit Nederweert. Houtkachels, gaskachels en elektrische kachels, binnen en buiten, inclusief onderhoud en reparatie: wij helpen u aan uw droomkachel. Enkel een rookkanaal nodig? Ook dan kunt u ons inschakelen. Zo staat HHS Totaal altijd voor u klaar.

All round haardenspecialist

Nog altijd kiezen veel kantoorpand- en huiseigenaren voor het installeren van een kachel. Soms in plaats van centrale verwarming, soms alleen in de woonkamer voor die unieke sfeer de u alleen bereikt met een kachel. Welke kachel goed past bij uw woning en de specifieke kamer, luistert echter nauw. Daarom kunt u bij kachelspecialist HHS Totaal terecht voor het ontwerpen van een kachel die helemaal voldoet aan uw wensen.

Zo heeft u keuze uit een gaskachel, houtkachel of elektrische kachels. Buiten kunt u zelfs voor een vuurhaard gaan. Daarnaast zijn er natuurlijk vele stijlen om uit te kiezen. Past strak en modern bij u of ziet u liever een meer nostalgisch model? Tot slot verschillen kachels in capaciteit: hoe groter de kachel, hoe groter de capaciteit. Wij gaan vooraf met u in gesprek om tot een ontwerp te komen waar u vast en zeker jarenlang plezier van zult hebben.

Wij zijn NHK gecertificeerd