Een gaskachel kopen en installeren via HHS Totaal

Weinig dingen brengen zo veel sfeer in huis als een haard. Maar voor een open haard moet u altijd hout in huis hebben. Een gashaard plaatsen is dan een goed idee. U geniet dan op ieder gewenst moment van warmte en sfeer, zonder in de weer te hoeven met houtblokken. Bij HHS Totaal kunt u terecht voor een gashaard op maat inclusief installatie.

De keuze is reuze

Beschikt u over een gasaansluiting? Dan kunt u een gashaard laten plaatsen. Nog altijd hebben veel mensen graag een haard of kachel in huis of op het werk. Het voegt immers veel sfeer toe aan een ruimte met weinig ‘gedoe’: het levert geen as op. Maar het liefste wilt u natuurlijk een gashaard installeren die perfect aansluit bij het interieur. Daarom kunt u ons inschakelen voor het maken van een gashaard/gaskachel op maat.

Wij nemen het hele proces van u uit handen. Allereerst horen we graag van uw wensen zijn. Gaat u voor een strakke inbouwgaskachel/inbouwgashaard of liever een losstaand, klassiek model? Gaat het om een grote of een kleine ruimte? Hier passen we het formaat op aan. Om uw ideeën te vertalen naar het mooiste resultaat werken wij samen met ervaren partijen voor het ontwerp, de inbouw en eventueel stucwerk. De installatie van de kachel en het rookkanaal is onze verantwoordelijkheid, we zijn NHK gecertificeerd. Zo bent u van begin tot eind ontzorgd.

Snel resultaat

Een gashaard laten plaatsen kan doorgaans al binnen 4 weken. Zo hoeft u niet te lang te wachten op de gloednieuwe verwarming!

Wilt u graag meer weten of alvast een afspraak maken? Bel ons gerust tel: 06 295 379 09, zie  contact of stuur ons een berichtje via Whatsapp 06 295 379 09. Wij hopen snel aan de slag te gaan met uw nieuwe gaskachel in Limburg e.o.

Wij houden het graag voordelig en rekenen geen voorrijkosten.