Een elektrische haard met inbouw via HHS Totaal

Droomt u ook ook van zo’n prachtige, sfeervolle kachel, maar voelt u weinig voor het wegdoen van de cv? Of heeft u geen ruimte voor een afvoer? Dan is een elektrische haard kopen iets voor u! Hierbij heeft u wel de lusten, maar niet de lasten van een haard. Wel sfeer, geen afvoer. Voor een op maat gebouwde elektrische haard met inbouw in Limburg schakelt u gerust HHS Totaal in. Zo geniet u binnen de kortste keren van uw gloednieuwe haard!

Sfeer zonder gedoe

Een open haard is het summum van sfeer. Het geeft een zacht licht af en zorgt voor een fijn, nostalgisch gevoel. Een echte haard is echter niet altijd gewenst. Zo komt er enorm veel warmte vanaf, wat niet is bij te stellen met een thermostaat. Ook moet u altijd hout in huis hebben en moet er ruimte zijn voor een afvoer die recht omhoog gaat. Wilt u toch zo’n onweerstaanbare haard in huis? Dan is een elektrische sfeerhaard kopen een goed idee.

De elektrische haard wordt, net als een open haard, netjes ingebouwd. Zodra u de haard inschakelt, verschijnt een dansend vuurbeeld. Dit beeld is tegenwoordig zo realistisch, dat u echt even goed moet kijken om te zien of het vuur echt is of niet. De haard geeft vrijwel geen warmte af. Bovendien heeft u voor een elektrische haard plaatsen geen afvoer nodig, waardoor deze vrijwel overal geplaatst kan worden.

Absoluut vakwerk

Het plaatsen van de elektrische haard en inbouw kunt u met een gerust hart aan HHS Totaal overlaten, wij zijn NHK gecertificeerd. Voor het ontwerp van de haard en de ombouw werken wij samen met gerenommeerde bedrijven uit de regio. Zo kunt u rekenen op het mooiste resultaat.

Wilt u graag meer weten of alvast een afspraak maken? Bel ons gerust tel: 06 295 379 09, zie contact of stuur ons een berichtje via Whatsapp 06 295 379 09. Wij hopen snel aan de slag te gaan met uw nieuwe Elektrische kachel in Limburg e.o.

Wij houden het graag voordelig en rekenen geen voorrijkosten.